Beschermende Moisturizer SPF 30 of Dagelijkse Glow Moisturizer
Verzachtende Aloë Cleanser of Egaliserende Citrus Cleanser
Verfrissende Herbal Toner
Herstellende Nachtcrème
Beschermende Moisturizer SPF 30 of Dagelijkse Glow Moisturizer
Verzachtende Aloë Cleanser of Egaliserende Citrus Cleanser
Verfrissende Herbal Toner
Herstellende Nachtcrème
of
+
+
Lijn minimaliserend serum
Verstevigende ooggel of Hydraterende oogcrème
Scrub
Kleimasker munt
Beschermende Moisturizer SPF 30 of Dagelijkse Glow Moisturizer
Verzachtende Aloë Cleanser of Egaliserende Citrus Cleanser
Toner
Nachtcrème
+
+
Serum
Ooggel
+
+
+
Oogcrème
Prijs €25,25 150ml
Diep reinigende microbolletjes verfrissen de huid voor een gezonde uitstraling. Belangrijke voordelen Fris geurende cleanser met hints van sappige sinaasappel en grapefruit. Perfect voor de normale tot vette huid. Klinisch getest om een vermindering aan te tonen van de hoeveelheid talg na slechts éénmalig gebruik.* Lichte gel formule met activerende microbolletjes om onzuiverheden te verwijderen en de huid te verfrissen. Geeft een ongekend fris en verkwikkend gevoel aan uw huid. Geen toegevoegde parabenen. Sulfaatvrij. Dermatologisch getest. * Aangetoonde significante vermindering in de talgwaarden van de behandelde kant met 57,6% (gemiddeld).
EGALISERENDE CITRUS CLEANSER
Prijs €25,25 150ml
VERFRISSENDE HERBAL TONER Een alcoholvrije, verfrissende toner met Aloë vera en citrusgeur biedt hydratatie en verfrist de vermoeid uitziende huid. Belangrijke voordelen Gebruik ’s ochtends en ’s avonds om uw huid te helpen uw serum beter te kunnen opnemen. Hydratatie voor dag en nacht en optimale resultaten. Verzorgt de huid op milde wijze. Uw huid voelt fris en schoon aan zonder uitdroging of een prikkend gevoel. Geschikt voor alle huidtypen. Geen toegevoegde parabenen. Dermatologisch getest.
Prijs €19,15 50ml
LIJN MINIMALISEREND SERUM Dit multifunctionele serum helpt de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen.* Belangrijke voordelen Helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels in slechts 7 dagen te verminderen.* Klinisch getest om verbetering van de zachtheid, gladheid en uitstraling van de huid aan te tonen in slechts 7 dagen.** Gebruik ’s ochtends en ’s avonds voor maximale resultaten. Geschikt voor alle huidtypen. Geen toegevoegde parabenen. Dermatologisch getest. * Klinisch getest bij proefpersonen op oneffenheden van de huid, gemeten door Visioscan en Reverse Photo Engineering na 0, 7 en 42 dagen. ** Getest bij proefpersonen op de gladheid, zachtheid, glans en uitstraling, gemeten door een visueel expert na 2, 4 en 7 dagen.
Prijs €65,40 50ml
VERSTEVIGENDE OOGGEL Helpt de uitstraling van de delicate huid onder de ogen te verbeteren, door uw huid te verstevigen.* Belangrijke voordelen Helpt wallen onder de ogen te verminderen.** Bevat revitaliserend komkommerextract. Geschikt voor alle huidtypen Geen toegevoegde parabenen. Dermatologisch getest. * Getest op testpersonen voor stevigheid en elasticiteit gemeten door visuele deskundige indeling met intervallen van 7 dagen en 42 dagen. 85% van de testpersonen lieten verbetering zien op het gebied van stevigheid/elasticiteit van de huid binnen 42 dagen. ** Verbetert wallen met gemiddeld 45% na 7 dagen, zoals ondersteund door een visuele beoordeling.
Prijs €39,75 15ml
HYDRATERENDE OOGCRÈME Minimaliseert de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels rond de ogen, een gebied dat minder zweet- en vetklieren heeft, waardoor het zeer ontvankelijk is voor uitdroging. Belangrijke voordelen Helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels rond de ogen te verminderen.* Klinisch getest en aangetoond dat de vochtwaarden van de huid gedurende 8 uur significant verhoogd zijn.** Geschikt voor alle huidtypen. Geen toegevoegde parabenen. Dermatologisch getest. * Klinisch getest bij proefpersonen op oneffenheden van de huid gemeten door Visioscan na 0, 7 en 42 dagen. ** Getest bij proefpersonen waarbij de vochtwaarden van de huid na perioden van 8 uur gemeten werden. De huid van 100% van de proefpersonen toonde significant hogere vochtwaarden na 8 uur vergeleken met voor de behandeling.
Prijs €39,75 15ml
BESCHERMENDE MOISTURIZER SPF 30 Langdurige hydratatie maakt de huid glad en zacht. Biedt een breed spectrum UVA/UVB bescherming. Belangrijke voordelen Helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels in slechts 7 dagen te verminderen.* Verdubbelt de vochtwaarden van de huid gedurende 8 uur.** De huid ziet er stralend uit en voelt zachter en gladder in slechts 7 dagen.*** Biedt een breed spectrum aan UVA/UVB bescherming. Dermatologisch getest. * Klinisch getest bij proefpersonen op de ruwheid van de huid gemeten door Visioscan en Reverse Photo Engineering na 0, 7 en 42 dagen. ** Getest bij proefpersonen waarbij de vochtwaarden van de huid na perioden van 8 uur gemeten werden. De huid van 100% van de proefpersonen toonde significant hogere vochtwaarden na 8 uur vergeleken met voor de behandeling. *** Getest bij proefpersonen en gemeten door een visueel expert na 4 en 7 dagen. Gemiddeld was er een verschil van 46% waarneembaar in de huid van proefpersonen over de verschillende geteste parameters.
Prijs €49,25 50ml
HERSTELLENDE NACHTCRÈME De rijke luxe crème helpt de huid ‘s nachts te hydrateren. De lange termijn hydratatie laat u ontwaken met een zachtere gladdere huid. Belangrijke voordelen Helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen in slechts 7 dagen.* Klinisch getest en aangetoond dat uw huid er in slechts 7 dagen gladder uitziet en zachter aanvoelt.** Zorgt voor een merkbare verbetering van de algehele complexie en uitstraling in slechts 7 dagen.* Klinisch getest en aangetoond dat de vochtwaarden van de huid gedurende 8 uur verdubbeld waren.*** Geschikt voor alle huidtypen. Geen toegevoegde parabenen. Dermatologisch getest. * Klinisch getest bij proefpersonen op oneffenheden van de huid, gemeten door Visioscan en Reverse Photo Engineering na 0, 7 en 42 dagen. ** Getest bij proefpersonen op de gladheid, zachtheid, glans enuitstraling gemeten door een visueel expert na twee, vier en zeven dagen. *** Getest bij proefpersonen waarbij de vochtwaarden van de huid na perioden van 8 uur gemeten werden. De huid van 100% van de proefpersonen toonde verdubbelde vochtwaarden na 8 uur vergeleken met voor de behandeling.
Prijs €49,25 50ml
DAGELIJKSE GLOW MOISTURIZER Hydraterende lotion met licht sprankelende effecten om uw gezicht een gezonde uitstraling te geven. De huid ziet er stralend fris uit, ook zonder make-up. Belangrijke voordelen Helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels in slechts 7 dagen te verminderen.* Klinisch getest en aangetoond dat de huid er stralender uitziet en zachter aanvoelt in slechts 7 dagen.** Klinisch aangetoond dat de vochtwaarden van de huid gedurende acht uur verdubbeld zijn.*** Dit product is ideaal voor alle gelegenheden waar u wilt dat uw huid fris en zijdezacht aanvoelt, of wanneer u uw huid licht wilt hydrateren. Perfect voor zowel vrouwen als mannen en geschikt voor alle huidtypen. Geen toegevoegde parabenen.Dermatologisch getest. * Getest bij proefpersonen en gemeten door een visueel expert na 2, 4 en 7 dagen. ** Klinisch getest bij proefpersonen op de oneffenheid van de huid gemeten door Visioscan en Reverse Photo Engineering na 0, 7 en 42 dagen. *** Getest bij proefpersonen waarbij de vochtwaarden van de huid na perioden van 8 uur gemeten werden. De huid van 100% van de proefpersonen toonde significant hogere vochtwaarden na 8 uur vergeleken met voor de behandeling.
Prijs €49,25 50ml
EXFOLIËRENDE BERRY SCRUB Scrub met antioxidanten en bessenzaadjes exfoliëren uw huid en maken haar gladder en fijner. Belangrijke voordelen Geeft uw huid een gezonde uitstraling. Frisse en fruitige geur die de zintuigen prikkelt. Geschikt voor alle huidtypen. Geen toegevoegde parabenen. Sulfaatvrij. Dermatologisch getest.
Prijs €19,75 120ml
ZUIVEREND KLEIMASKER MUNT Dit rijke, crèmige kleimasker heeft de absorberende en tonende effecten van bentoniet klei om vuil en overtollige olie te verwijderen. Belangrijke voordelen Klinisch getest en aangetoond dat poriën verbeterd worden na slechts éénmalig gebruik.* Een hint van pepermunt en rozemarijn om uw zintuigen een boost te geven terwijl uw huid zachter en gladder wordt. Zorgt ervoor dat de huid de voordelen van onze serums en moisturisers beter op kan nemen. Geschikt voor alle huidtypen. Geen toegevoegde parabenen. Dermatologisch getest. * Getest bij proefpersonen, waarbij de zichtbaarheid van poriën werd gemeten door een visueel expert direct na het aanbrengen. Onmiddellijk na gebruik was er een gemiddelde verbetering van 35%.
Prijs €21,40 120ml
7 DAGEN RESULTAAT KIT Mini verzachtende aloë cleanser 50 ml Mini dagelijkse glow moisturizer 15 ml Mini herstellende nachtcrème 15 ml Verstevigende ooggel 2x 2 ml Hydraterende oogcrème 2x 2 ml
Prijs €25,00
Prijs €142,90
of
+
+
of
+
MINI PROGRAMMA
Prijs €248,05
of
+
+
of
+
ANTI AGE PROGRAMMA
Prijs €328,95
of
+
+
of
+
DELUXE PROGRAMMA
Bij elk programma krijg je een gelaatsverzorgingsworkshop cadeau op maat van jouw programma t.w.v. €25
Inclusief productenbon t.w.v. €10
Inclusief productenbon t.w.v. €25
Inclusief productenbon t.w.v. €40
UITLEG PRODUCTENBON De productenbon is geldig op alle gelaatsverzorgingsproducten en verzorgingsproducten die u kan terug vinden hier op onze website. OPGELET! Er kan niet worden weergegeven op de productbon. Dit wil dus zeggen indien u een productbon heeft t.w.v. €25 dat u een product(en) moet kiezen t.w.v. minstens €25. De productbon kan niet gebruikt worden bij producten die in promotie staan of bij programma’s. De productbon kan ook niet gebruikt worden voor behandelingen.
VERZACHTENDE ALOË CLEANSER
Een verfrissende, zachte cleanser verrijkt met aloë vera. Reinigt en verzacht de huid op milde wijze. Belangrijke voordelen Cleanser op basis van Aloë vera met een frisse milde geur. Perfect voor normale tot droge huid. Het zijdezachte schuim verwijdert onzuiverheden en make-up op milde wijze zonder de huid te irriteren. Aloë vera verzacht en hydrateert de huid. Geen toegevoegde parabenen. Sulfaatvrij. Dermatologisch getest
Copyright © 2018  schoonheidsinstituut LAULILOU  -  Alle rechten voorbehouden  -  Website door papa  -  Laatste wijziging 20 nov. 2021